22.4 C
Athens

Η πρώην σύντροφος του Sergio Ramos παντρεύτηκε τον Sanchez (pics)

H Elizabeth Reyes είχε δηλώσει για τις σχέσεις της με ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τον Sergio Ramos: «Ποτέ ξανά ποδοσφαιριστή για σύντροφο»

Η Elizabeth Reyes, Μις Ισπανία 2006 και πρώην σύντροφος του Sergio Ramos, παντρεύτηκε τον πρώην σταρ της Μάλαγα Sergio Sanchez.

Η 33χρονη είχε ορκιστεί να μην ξαναβγεί με ποδοσφαιριστή. Το μοντέλο ωστόσο απ’ ότι φαίνεται είχε μια σειρά από σχέσεις με ποδοσφαιριστές. Πριν το γάμο της με τον Sanchez είχε υπάρξει ζευγάρι με τον Ramos και αργότερα με τον Alexis Ruano.

Το μοντέλο έγινε γνωστό όταν κέρδισε τον τίτλο Μις Ισπανία και τότε εκτινάχθηκε η καριέρα της. Για εννέα μήνες μεταξύ 2007 και 2008 η Reyes έβγαινε με τον Ramos, παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 33χρονη παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τον Ramos ήταν πολύ σύντομη και ήταν και οι δυο τους πολύ νέοι. Συγκεκριμένα το μοντέλο δήλωσε: «Είχαμε κάτι πολύ… έντονο για ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλοντας να ζήσουμε τα πάντα τόσο γρήγορα, ξοδέψαμε πολύ χρόνο μαζί και αυτό δεν είναι καλό. Ειδικά όταν κάποιοι είναι τόσο νέοι όσο εμείς τότε».

Ο Sergio Ramos είναι πια παντρεμένος με το μοντέλο και παρουσιάστρια Pilar Rubio και έχουν 3 παιδιά.

Η σχέση της Elizabeth Reyes με τον Alexis Ruano, ο οποίος έπαιζε στην Getafe, τελείωσε με έναν πολύ άσχημο χωρισμό. Τότε ήταν που το μοντέλο ορκίστηκε να μην ξαναβγεί με ποδοσφαιριστή.

Σε ισπανικό περιοδικό είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ποτέ ξανά ποδοσφαιριστή για σύντροφο».

Η Elizabeth Reyes είναι πλέον παντρεμένη με τον Sanchez παρά τα λεγόμενά της. Το μοντέλο πέρσι είχε δηλώσει: «Ίσως να είμαι ασυντόνιστη, αλλά αυτό είναι θέμα της καρδιάς και δεν μπορώ να πω ψέματα στην καρδιά μου. Τον αγαπώ και τώρα είναι ο εραστής μου».

Μετά από δύο χρόνια σχέσης ο Sanchez και η Elizabeth παντρεύτηκαν και απέκτησαν μία κόρη, την Adriana.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς