19.2 C
Athens

Άγριο επεισόδιο με σπρωξιές μεταξύ Ψαριανού και Θεοδωράκη

Tσακώθηκαν στο περιστύλιο της Βουλής • Ψαριανός: Ντροπή, θέλω να μιλήσουμε τώρα, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα • Θεοδωράκης: Δεν έχουμε να πούμε τίποτα, τον δρόμο σου, τον δρόμο μου• «Αληταριό»

Εντονο λεκτικό επεισόδιο που εξελίχθηκε και σε σωματική επαφή, είχαν σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Το επεισόδιο συνέβη αμέσως μετά την αποχώρηση του κ. Θεοδωράκη από το βήμα της Βουλής, όπου είχε προειδοποιήσει ότι θα αποκαλύψει με στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα «ποιος σκότωσε την ΚΟ του Ποταμιού».

Ο κ. Θεοδωράκης κατευθύνθηκε στο περιστύλιο όπου συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Ψαριανό. Εκεί υπήρξε έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσά τους.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, φώναξε «ντροπή σου» προς τον Θεοδωράκη, ο οποίος του απάντησε «το δρόμο σου, τον δρόμο μου».

Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ψαριανός έσπρωξε τον Θεοδωράκη.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το επεισόδιο ως εξής:

Ο Ψαριανός πλησίασε τον Θεοδωράκη, μετά την ομιλία του. Τον εντόπισε στο διάδρομο της Βουλής κοντά στα γραφεία του Ποταμιού. Τότε του είπε: «Ντροπή, θέλω να μιλήσουμε τώρα. Nα ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα».

Ο Θεοδωράκης απάντησε: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα τώρα. Τον δρόμο σου και τον δρόμο μου».

Η απάντηση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν σε έντονο ύφος και ο ίδιος ήταν αρκετά εκνευρισμένος. Τότε, σύμφωνα με τους παρόντες ορισμένοι μπήκαν ανάμεσά τους για να μην οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα μεταξύ τους.

Παρόντες ήταν και ο Γιώργος Μαυρωτάς και στελέχη του Ποταμιού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πηγαίνοντας προς το γραφείο του, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε «αληταριό», ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός φεύγοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση φώναζε: «Αν συνεχίσεις έτσι, θα ξεφτιλιστείς».

Σημειώνεται ότι οι δύο πρωταγωνιστές δεν παραδέχθηκαν ότι υπήρξε σπρώξιμο, όπως αναφέρουν οι μάρτυρες του έντονου επεισοδίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς