22.7 C
Athens

Αποκαλύψεις από τον Σερ Ντάβος! (vid)

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Σερ Ντάβος στο Game of Thrones, Λίαμ Κάνινγχαμ, έδωσε ίσως μια πληροφορία «κλειδί» για το φινάλε της πολυαναμενόμενης σειράς

Ο Σερ Ντάβος και ο Σερ Τζόρα Μόρμοντ είναι από τις ήρεμες δυνάμεις στον φανταστικό κόσμο του «Game of Thrones». Στην αρχή της σειράς ο Σερ Ντάβος ήταν στο πλευρό του Στάνις Μπαράθεον. Οι συγκυρίες όμως τον έφεραν κοντά στον Τζον Σνόου, τον οποίο επέλεξε να υπηρετήσει.

Τα σενάρια για το τέλος της σειράς είναι άπειρα, αλλά ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Σερ Ντάβος, Λίαμ Κάνινγχαμ, έδωσε ίσως μια πληροφορία «κλειδί» για το φινάλε της πολυαναμενόμενης σειράς.

Στο Ιρλανδικό «The Late, Late Show», ο ηθοποιός ανέφερε ότι «ο 8ος κύκλος θα είναι επικός». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δέχτηκε συγχαρητήρια από τον παρουσιαστή επειδή ο Σερ Ντάβος είναι ακόμα… ζωντανός!

Στη συνέχεια όμως ο ηθοποιός σχολίασε: «Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Άλλωστε όλοι θα πεθάνουμε. Μην ξεχνάτε το ‘valar morghulis’ – δηλαδή, όλοι οι άντρες πρέπει να πεθάνουν». Με αυτήν την ατάκα ο «Σερ Ντάβος» άφησε το κοινό να αναρωτιέται.

Αναμένεται στην 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones να υπάρξουν πολλαπλοί θάνατοι χαρακτήρων, αφού πρόκειται για την τελική μάχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις θεωρίες που κυκλοφορούν στα φόρουμ είναι ότι όντως πεθαίνουν όλοι και βασιλιάς στέφεται  ο Night King(!).

Η αγωνία κορυφώνεται όσο πλησιάζει η μέρα της πρεμιέρας της δημοφιλούς σειράς. Στις 8 Απριλίου θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους για τη σειρά φαντασίας Game of Thrones και όλες οι απορίες θα λυθούν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς