21.2 C
Athens

Αντίστροφη μέτρηση για το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ (video)

Παρουσιάστηκε το trailer της εκπομπής • Πότε είναι η πρεμιέρα

Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η μεταγραφική «βόμβα» του 2018 σε ό,τι αφορά την τηλεόραση.

Το πολύκροτο διαζύγιο του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, απ’ όπου αποχώρησε μετά από 21 χρόνια συνεργασίας, επειδή το κανάλι τον άφησε έκθετο στις υπόνοιες ότι μπορεί να κρυβόταν πίσω από την περιθωριοποίηση του Γιώργου Λιάγκα, δεν άφησε τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή άνεργο.

Η εκπομπή που παρουσίαζε, το «Ράδιο Αρβύλα» μετακόμισε και θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στον ΣΚΑΪ. Το teaser που είχε μεταδοθεί κατά τη διάρκεια του τελικού του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και ουσιαστικά γνωστοποιούσε τη μεταγραφή προκάλεσε αίσθηση.

Πλέον ένα νέο trailer που κυκλοφόρησε χθες ανακοινώνει ότι έφτασε η ώρα για την πολυπόθητη πρεμιέρα.

Πότε θα γίνει αυτή;

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΣΚΑΪ η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και η ανταπόκριση του κόσμου σ’ αυτήν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ το γεγονός ότι κράτησε και τις δύο εκπομπές που είχε στον ΑΝΤ1 είναι ο καθοριστικός λόγος που οδήγησε τον Αντώνη Κανάκη να πει το «ναι» στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει τόσο με «Ράδιο Αρβύλα» όσο και με το «Βινύλιο» που έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά την περασμένη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Για… χάρη του Αντώνη Κανάκη και της εκπομπής του μετακινήθηκε το… σύμπαν. Όχι μόνο στον ίδιο τον ΣΚΑΪ αλλά και στις… απέναντι late night εκπομπές.

Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε αν άξιζε τον κόπο όλο αυτό το ανακάτεμα ή αν ήταν πολύ κακό για το τίποτα.

Δείτε το trailer του «Ράδιο Αρβύλα»:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς