20.6 C
Athens

Το περίμενε καιρό, τον περίμεναν καιρό

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού στέλνοντας μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις

 Ας πούμε για ακόμα μια φορά πως είναι πολύ νωρίς για ασφαλείς κριτικές, ωστόσο το δεύτερο φιλικό των Πειραιωτών επί αυστριακού εδάφους άφησε ένα σωρό καλές ειδήσεις για τους φίλους της ομάδας.
 
Αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει δώσει και πάλι στους ερυθρόλευκους ένα σαφές σχέδιο. Δυο φιλικά, δύο νίκες, 8-0 τέρματα και καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια. Το μόνο ανησυχητικό είναι η καθυστέρηση που παρατηρείτε στην ολοκλήρωση του ρόστερ και στο κατά πόσο αυτοί που θα έρθουν θα προλάβουν να ενσωματωθούν στο πνεύμα της ομάδας.
 
Ο Χριστοδουλόπουλος, πάντως, δεν χρειάζεται τέτοιον χρόνο. Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού έδειξε κάποια από αυτά που μπορεί να προσφέρει με χαρακτηριστικότερη όλων την φάση που σέρβιρε έτοιμο γκολ στον (ξανά) εξαιρετικό Γκερέρο.
 
Δεν είναι όμως μόνο όσα έδειξε στο γήπεδο, αλλά και αυτό που έκανε στην καθιερωμένη πια πλάκα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για να υποδεχθούν όποιον έρχεται στο κλαμπ. Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος διάλεξε για τραγούδι τον ύμνο του συλλόγου, δείχνοντας ακόμα και σε αυτούς που δεν ήξεραν την αγάπη του για την ομάδα.
 
Για όποιον δεν έχει το βίντεο που κυκλοφορεί από χτες στα social media, αξίζει να το κάνει να παρατηρήσει τον 31χρονο άσο πως χαίρεται σαν μικρό παιδί,σαν να περίμενε χρόνια αυτή τη στιγμή. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ένα βίντεο που ανέβασε ο Ρομαό και το οποίο δεν επικεντρώνεται στον πρωταγωνιστή Χριστοδουλόπουλο, αλλά στους υπόλοιπους παίκτες που μετέτρεψαν το εστιατόριο στο Ζέεφελντ σε Θύρα 7.
 
Πέρα από τις εντυπώσεις και το πικάρισμα που είναι λογικό να γίνει στους φίλους της ΑΕΚ εξαιτίας του γεγονότος, η αρχηγική πρωτοβουλία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ανέδειξε πως το κλίμα εντός των τειχών δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο περσινό και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό από όσα βλέπει όλος ο κόσμος στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς