15.9 C
Athens

Πρώην σύντροφος του Emiliano Sala κατηγορεί την «ποδοσφαιρική μαφία» (pics)

Η πρώην σύντροφος του Emiliano Sala, Berenice Schkair δήλωσε ότι νιώθει «πόνο, φόβο και οργή» και αναμένει με αγωνία να ακούσει καλά νέα: «Σε περιμένουμε»

Η πρώην σύντροφος του Emiliano Sala, Berenice Schkair, δηλώνει σοκαρισμένη μετά την είδηση ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής χάθηκε κατά την πτήση του στο Cardiff.

Το 27χρονο μοντέλο δήλωσε ότι νιώθει «πόνο, φόβο και οργή» και αναμένει με αγωνία να ακούσει καλά νέα: «Σε περιμένουμε».

Σε μια δημοσίευσή της στα social media η 27χρονη έγραψε: «Θέλω να ξυπνήσω και όλο αυτό να είναι ένα ψέμα. Παρακαλώ ερευνήστε γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν ατύχημα.

Μην σταματάτε την έρευνα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών τη στιγμή που βρήκατε αντικείμενα να επιπλέουν. Έχω ανάγκη να διαβάσω ότι εμφανίστηκες».

Στη δημοσίευση που έκανε η Berenice χτες το βράδυ συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αναστέλλουν την έρευνα μέχρι αύριο, χάνουν χρόνο και δεν ερευνούν.

Νιώθω ανίκανη, ζω έναν εφιάλτη. Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι, Emi».

Το νεαρό μοντέλο είναι σοκαρισμένο και φαίνεται ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον Emiliano Sala. Σε μια ξεχωριστή δημοσίευσή της, η Berenice έγραψε: «Ερευνήστε την ποδοσφαιρική μαφία γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν ατύχημα».

Το μοντέλο έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Όταν μάλιστα ερωτήθηκε από το ειδησεογραφικό Infobae της Αργεντινής να σχολιάσει, η ίδια απάντησε: «Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να εμφανιστεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς