24.3 C
Athens

ΑΕΚ: «Από τεσσάρα σε πεντάρα θα πετάω» (vids)

Καταιγιστική για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ, νίκησε 5-0 τον Κισσαμικό και περιμένει τον αντίπαλό της στους «8» του Κυπέλλου

Με τον Κρίστισιτς ενδεκαδάτο και μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη νίκησε εύκολα τον Κισσαμικό (5-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, η ΑΕΚ ήθελε να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι για να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και το κατάφερε.

Στο 21′ ο Ροντρίγκο Γκάλο, που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, με ακόμα μια απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ (1-0).

 

 

Στο 27′ ο Κρίστισιτς έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 2-0 και το πρώτο γκολ του Σέρβου με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

 

 

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπογιέ μπήκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι, με τον Πέτρο Μάνταλο να είναι ψύχραιμος από την «άσπρη βούλα» για το 3-0.

Παράλληλα, στο 78΄ ο Λιβάγια με ένα ακόμα απευθείας φάουλ έδωσε προβάδισμα τεσσάρων γκολ στους γηπεδούχους.

Ο Κροάτης τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά έγραψε το τελικό 5-0, με την ΑΕΚ να πετυχαίνει το 12ο γκολ της σε 3 παιχνίδια με μηδέν παθητικό.

AEK (Oυζουνίδης): Τσιντώτας,Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Γκάλο, Κρίστιτσιτς (70′ Μπότος), Άλεφ, Μάνταλο, Μπακάκης, Μπογέ (73′ Κλωναρίδης) και Πόνσε (58′ Λιβάγια)

Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Ζιούλης, Καραγεώργης, Σάλιακας (71′ Κάσσος), Τόλι, Φάζος, Σιμόν, Γκίνης, Τεγούσης, Ρίσκι (63′ Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (78′ Αρναρέλλης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς