17.1 C
Athens

Πληρωμές στους διαιτητές της Super League μετά την πίεση

Το κράξιμο του Κύρου Βασσάρα έφερε αποτελέσματα αλλά μόνο στην μεγάλη κατηγορία

Και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Μετά τη συνέντευξη του Κύρου Βασσάρα που έδειχνε τις ευθύνες της ΕΠΟ στον κατήφορο της ελληνικής διαιτησίας, με τους διαιτητές να είναι απλήρωτοι, η Ομοσπονδία αποφάσισε να πληρώσει τους διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας.

Αν και είχε πάρει τα χρήματα από τις ΠΑΕ η Ομοσπονδία με χαρακτηριστική καθυστέρηση ενημέρωσε τους διαιτητές και βοηθούς της Super League ότι θα μπορούν να πληρώνονται τις διαιτησίες από την 6η ως τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εδώ και μήνες περίμεναν οι διαιτητές να δουν «κίνηση» στους λογαριασμούς τους και τελικά σήμερα ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ ότι μπορούν όσοι βρίσκονται κοντά στην Αθήνα να περάσουν να πάρουν τα εργόσημά τους ώστε να λάβουν τα χρήματά τους, ενώ στους υπόλοιπους θα σταλούν με κούριερ.

Για τους διαιτητές της Football League βέβαια ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Αυτοί συνεχίζουν να διευθύνουν αγώνες, έχοντας πάρει απόφαση ότι κάνουν χόμπι. Και όμως από αυτούς περιμένουν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά σε δύσκολα παιχνίδια και να αποτελέσουν τη μαγιά από την οποία θα εντοπιστούν οι νέοι διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς