18.7 C
Athens

Cardi B: Καταιγίδα αντιδράσεων το νέο της βίντεο κλιπ (pics,vid)

Το βίντεο έχει ως κύριο θέμα του το… twerk! Η Cardi B χορεύει δίπλα στις συμπρωταγωνίστριες της, «ντυμένη» μονάχα με… body paint σαν τίγρης

Την προηγούμενη εβδομάδα η Cardi B κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της σε συνεργασία με τις City Girls.

Το προκλητικό βίντεο έχει ως κύριο θέμα του το… twerk! Η 26χρονη ράπερ φαίνεται να χορεύει στο μουσικό βίντεο δίπλα στις συμπρωταγωνίστριες της, «ντυμένη» μονάχα με… body paint σαν τίγρης.

Οι χορευτικές κινήσεις της Cardi B ενθουσίασαν τους φανς της. Παράλληλα όμως υπήρχαν και αυτοί που δεν εντυπωσιάστηκαν.

Στο twitter μία ρεπόρτερ της Dally Caller έγραψε: «Στην εποχή του κινήματος #metoo πώς ακριβώς αυτό δίνει δύναμη στις γυναίκες;».

Η Cardi B στο λογαριασμό της στο Twitter απάντησε στην ρεπόρτερ: «Λέει στις γυναίκες ότι μπορώ να φορέσω και να μην φορέσω ότι θέλω. Κάνω ότι θέλω και το όχι ακόμα σημαίνει όχι. Εάν κάνω twerk μισόγυμνη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να με βιάσει ή να με κακοποιήσει; Θα ήθελα να ξέρω τι πιστεύει μια συντηρητική γυναίκα σαν εσένα.».

 

Το debate μεταξύ των δύο γυναικών συνεχίστηκε όταν η ρεπόρτερ σχολίασε: «Το όχι σημαίνει όχι, ότι και να γίνει. Αλλά αυτό το βίντεο και άλλα σαν αυτό δείχνουν τις γυναίκες σαν σεξουαλικά αντικείμενα. Πιστεύω ότι αυτό είναι βλαβερό για όλες τις γυναίκες. Δεν είμαστε σεξουαλικά αντικείμενα, (ίσως να είμαι απλά hater επειδή δεν μπορώ να κάνω twerk). Έλα στο show μου να το συζητήσουμε».

Η πληθωρική ράπερ απέφυγε την πρόσκληση και απάντησε στα social media με ένα πολιτικοποιημένο μήνυμα: «Άκου δεν σου λέω να γίνεις φιλελεύθερη, το μόνο που λέω είναι ότι πρέπει να παραδεχθείς ότι ο πρόεδρός σου έχει γ… αυτή τη χώρα. Φιλελεύθερος ή συντηρητικός όλοι υποφέρουμε σαν πολίτες».

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο κλιπ της Cardi B

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς