32.2 C
Athens

Συγκλονίζει το μήνυμα του Σάλα: «Φοβάμαι, το αεροπλάνο διαλύεται» (vid)

Ο Εμιλιάνο Σάλα έστειλε μήνυμα στους πρώην συμπαίχτες του εκφράζοντας τον φόβο του για επερχόμενη διάλυση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε

Συνεχίζει να αγνοείται ο ποδοσφαιριστής της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που επέβαινε στο αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της ομάδας εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγο αφ’ ότου εξέπεμψε σήμα για αναγκαστική προσγείωση. Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε τη διαδρομή Ναντ – Κάρντιφ και ο Σάλα θα πραγματοποιούσε την Τρίτη προπόνηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον ποδοσφαιριστή και τον πιλότο, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο στις έρευνες.

Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησε το τελευταίο ηχητικό μήνυμα του ποδοσφαιριστή προς τους πρώην συμπαίχτες του στη Ναντ, στο οποίο ακούγεται ταλαιπωρημένος και εκφράζει τον φόβο του πως το αεροπλάνο θα πέσει. Μάλιστα, τους ζήτησε να τον αναζητήσουν αν σε 1,5 ώρα δεν έχουν νέα του, ενώ εξέφρασε και την αγωνία του πως δεν θα μπορέσει να τον βρει κανείς!

Αναλυτικά όσα είπε στο τελευταίο του μήνυμα: «Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι… κομμάτια από την κούραση. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ, αλλά τώρα όλα καλά. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω για το Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Πώς είστε εσείς, όλα καλά; Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!».

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς