17.8 C
Athens

Θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

«Για την νέα σεζόν θα ευχηθώ υγεία πάνω απ όλα και να παραμείνουμε στην κορυφή με ένα δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ» τόνισε ο Γρηγόρης Σανίκης

Ένα ακόμη νταμπλ, το δεύτερο συνεχόμενο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο στόχος του Γρηγόρη Σανίκη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, ο 38χρονος αριστερός ίντερ τόνισε πως με την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον πειραϊκό σύλλογο θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το γεγονός της παραμονής μου στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και τα τελευταία μου στην ενεργό δράση» είπε ο Γρηγόρης Σανίκης.

«Θεωρώ τιμή μου και ιδανική συγκυρία, την δυνατότητα που μου δίνεται να κλείσω την καριέρα μου ως αθλητής στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τους χορηγούς του τμήματος κ. Σοφοκλή Ξυνή και κ. Τίμη Πουρνάρα. Η συμφωνία μας επήλθε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Όσο για την νέα σεζόν θα ευχηθώ υγεία πάνω απ όλα και να παραμείνουμε στην κορυφή με ένα δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς