16.9 C
Athens

Βάζει Λισντέι Ρος στη «μηχανή» του ο Άρης (vids)

Σε τελική συμφωνία με την Λοριάν για τον δανεισμό του Λισντέι Ρος προχώρησε ο Άρης, με τον 27χρονο Γάλλο στόπερ να έρχεται στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης

Παίκτης του Άρη θα πρέπει ήδη να θεωρείται ο Λισντέι Ρος.

Οι κίτρινοι συμφώνησαν σε όλα με τη Λοριάν για τον εξάμηνο δανεισμό του Γάλλου κεντρικού αμυντικού από τη γαλλική ομάδα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει οψιόν αγοράς για την απόκτηση των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 27χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός (σ.σ. γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1992) , με ρίζες από τη Μαυριτανία, αποτελεί την τρίτη κατά σειρά μεταγραφική κίνηση του Άρη για την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.

Κίνηση, η οποία προβλέπεται να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την ανασταλτική λειτουργία των κιτρίνων ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στο δεύτερο μισό της Super League.

Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται την Τετάρτη (23/1) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να μπει στις προπονήσεις της ομάδας και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Το πλεονέκτημα του Ρος είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς