22.8 C
Athens

Μητέρα υπερηφανεύθηκε που επιτέθηκε σε…13χρονο κοριτσάκι! (pics)

Η Gemma Johnson άφησε την μητέρα του 13χρονου κοριτσιού με σχισμένο χείλος και πολλαπλές μελανιές, ενώ η διαμάχη με τα θύματά της φαίνεται να ξεκίνησε μέσω facebook

Η 33χρονη Gemma Johnson, μητέρα δύο παιδιών, υπερηφανεύθηκε στο Facebook, όταν χτύπησε στο πρόσωπο ένα 13χρονο κορίτσι. Χαρακτηριστικά η γυναίκα δήλωσε ότι δεν ένιωθε τύψεις και «θα το έκανε ξανά».

Η 33χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, άφησε καρούμπαλο στην 13χρονη και έπειτα επιτέθηκε στην μητέρα της. Το σκηνικό συνέβη έξω από μια παμπ, στην περιοχή Hull Crown Court.

Η Gemma άφησε την μητέρα του κοριτσιού με σχισμένο χείλος και πολλαπλές μελανιές. Η Johnson φαίνεται ότι είχε μια διαμάχη με τα θύματά της μέσω facebook και τις εντόπισε σε μια τυχαία συνάντηση, όπως ισχυρίστηκε, έξω από την παμπ.

Παράλληλα ο πρώην σύντροφος της 33χρονης, Lee Rawson, ξυλοκόπησε τον πατέρα των θυμάτων. Ο πατέρας των κοριτσιών χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο και ο 27χρονος Rawson του έσπασε την μύτη.

Το ζευγάρι χώρισε κατά τη διάρκεια της δίκης, καθώς οι μεταξύ τους σχέσεις χειροτέρευσαν. Ο 27χρονος δήλωσε ένοχος και δέχτηκε την ποινή φυλάκισης των 2 ετών.

Ο εισαγγελέας Dale Brook ανέφερε στο δικαστήριο: «Η 13χρονη έτρεξε μακριά από την επίθεση που δέχτηκε και πήγε να κρυφτεί με την μικρότερη αδελφή της, η οποία ήταν μόλις 7 ετών, σε έναν κήπο».

Στην 33χρονη επιβλήθηκε η ποινή 12μηνης φυλάκισης, η οποία αναστέλλεται για δύο έτη, γιατί είναι μητέρα δίδυμων κοριτσιών και η μοναδική προστάτης τους. Συμπληρωματική ποινή της Gemma είναι ότι πρέπει να αναλάβει 75 ώρες μη αμειβόμενης εργασίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς