22.7 C
Athens

Δεν άντεξαν το βίαιο σεξ στην παράσταση της Κέιτ Μπλάνσετ (pic)

Η Κέιτ Μπλάνσετ συμμετέχει σε παράσταση στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, όπου μια θεατής λιποθύμησε, γιατί δεν άντεξε τις έντονες σκηνές βίας και σεξ

Στην πρεμιέρα της παράστασης «When we have Sufficiently Tortured Each other», στην οποία συμμετέχει η Κέιτ Μπλάνσετ, συνέβησαν απρόοπτα γεγονότα. Στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, όπου η ηθοποιός επιστρέφει μετά από επτά χρόνια, μια θεατής λιποθύμησε εξαιτίας των βίαιων σκηνών.

Οι Times του Λονδίνου αναφέρουν ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς έχασε τις αισθήσεις της, κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Απ’ ότι φαίνεται οι σκηνές του θεατρικού έργου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων sex toys, ένα άγριο όργιο μέσα σε ένα αμάξι και αρκετή βία εις βάρος των γυναικείων χαρακτήρων κατά κύριο λόγο.

Η αμφιλεγόμενη παράσταση πραγματεύεται μία βίαιη, σεξουαλική σχέση μεταξύ μιας γυναίκας, την οποία ενσαρκώνει η Μπλάνσετ, με τον εργοδότη της, τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει ο Στίβεν Ντιλέιν, σταρ του «Game of Thrones».

Το έργο έχει βασιστεί στο βιβλίο του Σάμιουελ Ρίτσαρντσον, «Πάμελα», το οποίο κυκλοφόρησε το 1740 πρώτη φορά. Η νουβέλα αφορά μια ιστορία με «έξι χαρακτήρες που παρασύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και υποταγής».

Η 49χρονη Μπλάνσετ είχε δηλώσει στην Guardian πριν από μερικές μέρες για την παράσταση: «Πάντα έβλεπα το θέατρο ως πρόκληση. Ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν. Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς