17.7 C
Athens

Βρουσάι: «Δυνατοί για το πρωτάθλημα»

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακό, Μάριος Βρουσάι, που εντυπωσίασε στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας, πιστεύει ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους

Καταπληκτικό γκολ, όχι μόνο για το σουτ-φωτοβολίδα που έκανε, αλλά και για όλη την ενέργειά του πιστώνεται ο Μάριο Βρουσάι στη νίκη με 5-0 επί της Μποτοσάνι.

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού εντυπωσίασε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και πιστεύει στην δουλειά που γίνεται με τον Πέδρο Μαρτίνς.

«Σίγουρα είναι το καλύτερο δώρο (σ.σ. για τα γενέθλια του) το γκολ που πέτυχα. Εύχομαι να έρθουν και άλλα τέρματα και νέες επιτυχίες», είπε αρχικά ο Βρουσάι στην κάμερα της Nova και εξήγησε για το χθεσινό φιλικό:

«Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις με τον καινούργιο προπονητή. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να παίξουμε μπάλα, να έχουμε την κατοχή και όταν τη χάνουμε να πρεσάρουμε. Νομίζω το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς παίζουμε και ωραία μπάλα και τρεξίματα έχουμε. Πιστεύω να συνεχιστεί και να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Ρωτήθηκε για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και επισήμανε:
«Καταρχήν ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Δουλέψαμε σκληρά με διπλές προπονήσεις, όπως πάντα. Είχαμε κάποια ρεπό, κάτι το οποίο είναι φυσικό, αφού είναι αρχή ακόμη και χρειαζόμαστε και ξεκούραση. Είναι δυνατές οι προπονήσεις και έτσι πρέπει να είναι για να συνεχίσουμε να είμαστε δυνατοί για το πρωτάθλημα στη νέα σεζόν».

Όσο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τόνισε: «Σίγουρα να έχω αγωνιστικό ρυθμό, να δουλεύω πολύ και να βοηθήσω, ώστε να γίνουμε πρωταθλητές και να πετύχουμε τους στόχους μας, στο Κύπελλο, να πάμε καλά στην Ευρώπη, γιατί είμαστε Ολυμπιακός και αυτό πρέπει να κάνουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς