18.8 C
Athens

Ο Τζακ Νίκολσον, το burger και οι LA Lakers! (pics)

Ο Τζακ Νίκολσον απολαμβάνει την συνταξιοδότησή του, παρακολουθώντας έναν αγώνα μπάσκετ των LA Lakers, με τη συντροφιά του γιου του και ενός...burger με πατάτες

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Τζακ Νίκολσον παρακολούθησε με το γιο του Ρέιμοντ έναν αγώνα μπάσκετ των LA Lakers τη Δευτέρα, απολαμβάνοντας ένα burger με πατάτες!

Ο 81χρονος ηθοποιός καθόταν στις θέσεις του γηπέδου, τις οποίες ο ίδιος έχει κρατημένες από τη δεκαετία του 70’. Ο ηθοποιός είναι μεγάλος φαν των Lakers και απ’ ότι φαίνεται απολαμβάνει τη συνταξιοδότησή του. Ο Νίκολσον αποφάσισε να αποσυρθεί το 2017, μετά από 60 χρόνια καριέρας.

Ο Τζακ Νίκολσον, ο οποίος έχει στο ιστορικό του 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, τώρα πια απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή μετά από τον τελευταίο σημαντικό ρόλο του στην ταινία «How Do You Know» του 2010.

Ο ηθοποιός-θρύλος, ο οποίος έχει καυχηθεί στο παρελθόν ότι έχει συνευρεθεί με 2.000 γυναίκες, υπήρξε γνωστός ως «ο άντρας που δεν μπορεί καμία γυναίκα να του αντισταθεί». Το 2013 είχε δηλώσει στη Sun: «Εάν οι άντρες ήταν ειλικρινείς, θα έλεγαν ότι οτιδήποτε κάνουν και οπουδήποτε πάνε είναι γιατί αναζητούν την ευκαιρία να δουν γυναίκες. Ένα μεγάλο κομμάτι του να είμαι ηθοποιός αλλά και του εαυτού μου είναι ακριβώς αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς