17.2 C
Athens

Η Martina Big ισχυρίζεται ότι το μωρό της θα γεννηθεί… μαύρο! (pics)

Η Martina Big έχει κάνει ενέσεις μαυρίσματος για να σκουρύνει το δέρμα της και τώρα ισχυρίζεται ότι οι γιατροί της είπαν ότι το παιδί της θα γεννηθεί μαύρο

Ένα ζευγάρι εμφανίστηκε στην βρετανική εκπομπή This Morning, δηλώνοντας ότι το μωρό τους θα γεννηθεί μαύρο. Πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν κάνει ενέσεις μαυρίσματος, έτσι ώστε να αποκτήσουν πιο σκούρο δέρμα. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι οι γιατροί τους είπαν ότι το μελλοντικό παιδί τους θα γεννηθεί μαύρο.

Πρόκειται για το 30χρονο μοντέλο Martina Big, από την Γερμανία και τον 31χρονο Michael Eurwen. Και οι δύο έχουν κάνει ενέσεις μαυρίσματος, χρησιμοποιώντας Melanotan, μια συνθετική ορμόνη, έτσι ώστε να σκουρύνουν το δέρμα τους.

Η Martina Big έχει απασχολήσει ξανά την δημοσιότητα και στο παρελθόν, εξαιτίας των πλαστικών της επεμβάσεων. Το χρώμα του δέρματός της πράγματι άλλαξε. Όταν ξεκίνησε τις ενέσεις, το δέρμα της ήταν αρκετά ανοιχτόχρωμο και είχε κατάξανθα μαλλιά. Τώρα το μοντέλο ισχυρίζεται ότι με 3 χορηγήσεις της ορμόνης, το δέρμα της έγινε τόσο σκούρο.

Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια στο Twitter, των φανς της εκπομπής, οι οποίοι σχολίαζαν ότι είναι αδύνατον για το ζευγάρι να αποκτήσει μαύρα μωρά, εξαιτίας του DNA τους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε την 30χρονη: «Οι γιατροί σας έχουν πει ότι το μωρό σας θα γεννηθεί μαύρο;». Τότε η Martina απάντησε: «Ναι, είπαν ότι θα γεννηθεί μαύρο. Έχουμε επίσης συζητήσει για το θηλασμό και εάν είναι ασφαλές για μένα να κάνω ένα μωρό».

Η παρουσιάστρια συνέχισε τις ερωτήσείς της προς το μοντέλο, προσπαθώντας να κατανοήσει την κατάσταση: «Εάν αυτό το μωρό δεν είναι μαύρο, γιατί προσπαθώ να καταλάβω πώς αυτό θα ήταν γενετικά δυνατό, θα είστε και πάλι το ίδιο κοντά του εάν γεννηθεί λευκό;»

Η 30χρονη απάντησε: «Φυσικά, θα είναι μια μίξη από εμένα και τον Michael, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι μαύρο, αλλά ακόμα και να είναι σοκολατί ή και λίγο πιο ανοιχτόχρωμο δεν πειράζει».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς