22.8 C
Athens

Η Emily Ratajkowski είναι μια σέξι σύζυγος και το δείχνει! (pics)

Η Emily Ratajkowski παντρεύτηκε τον Sebastian Bear-McClard, σε μια διακριτική τελετή στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης τον περασμένο Φεβρουάριο

Η Emily Ratajkowski είναι μια σέξι γυναίκα και ξέρει πως να το δείξει. Πριν από περίπου ένα χρόνο το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε, προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Η Emily παντρεύτηκε τον Sebastian Bear-McClard, σε μια διακριτική τελετή στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο γάμος έγινε γνωστός από τα social media, όταν το μοντέλο δήλωσε μέσω δημοσίευσης στα insta stories της: «Λοιπόν, έχω μια έκπληξη, σήμερα παντρεύτηκα».

Η Ratajkowski συνηθίζει να μοιράζεται στο Instagram αρκετά προσωπικές της στιγμές. Τις τελευταίες μέρες άφησε άναυδους τους ακόλουθούς της, δημοσιεύοντας μια εμφάνισή της με ένα λευκό πουκάμισο και ένα άσπρο μαγιό.

Η Emily δεν μοιράστηκε μόνο τις σέξι εμφανίσεις της. Δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της, για να του ευχηθεί χρόνια πολλά. Το μοντέλο έγραψε στη δημοσίευση: «Χρόνια πολλά, σύζυγε, σ’ αγαπώ κάθε μέρα και πιο πολύ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς