18.6 C
Athens

Ποια εκπομπή αποτελεί παρελθόν από τον ΣΚΑΪ

Πήρε παράταση παρά τις «χαμηλές πτήσεις» της, αλλά η άφιξη του Survivor και οι ανακατατάξεις στο πρόγραμμα δεν της άφησαν το παραμικρό περιθώριο

Οι σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ σε συνδυασμό με τις «χαμηλές πτήσεις» στην τηλεθέαση οδήγησαν τους διοικούντες του σταθμού να κόψουν την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Ooh la la».

Το ημερολόγιο έγραφε 15 Σεπτεμβρίου 2018, όταν η Σάσα Σταμάτη έκανε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Σχεδόν από την αρχή «έβλεπε την πλάτη», τόσο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha με το «Καλύτερα δεν γίνεται», όσο και του Μένιου Φουρθιώτη που εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο πανελλαδικής εμβέλειας Open με το «Αποκαλυπτικά Live», κάνοντας ως επί το πλείστον μονοψήφια νούμερα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Τέσσερις μήνες μετά η εκπομπή «Ooh la la» κατεβάζει αυλαία οριστικά, καθώς το προσεχές Σάββατο θα βγει για τελευταία φορά στον αέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το τέλος του Ooh la la! το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με στελέχη του σταθμού.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα λόγω του Survivor, δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί χρόνος για την εκπομπή.

Με το Power of Love Gala να προβάλλεται κάθε απόγευμα Κυριακής, αφού την Κυριακή το βράδυ που προβάλλεται τώρα θα προβάλλεται το Survivor, και δεδομένης της μεγάλης διάρκειας του Gala, όλες οι εκπομπές εκείνης της ημέρας περνούν πλέον στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββάτου.

Θέμα αποχώρησης της Σάσας Σταμάτη δεν υφίσταται προς το παρόν, η ίδια παραμένει κανονικά στο δυναμικό του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για κάποια καλοκαιρινή εκπομπή, ακόμα και για την παρουσίαση του My Style Rocks 3!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς