25.9 C
Athens

Με… φόρα από το Σούπερ Καπ η «Γιούβε» (vid)

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ η Γιουβέντους ξεπέρασε την αντίσταση της Κιέβο Βερόνα με 3-0 συνεχίοντας την ξέφρενη κούρσα της στην Serie A.

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την φρενήρη κούρσα της Γιουβέντους από την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ απέναντι στην Μίλαν,, ο Μάσιμο Αλέγκρι είχε την ευκαιρία για πειράματα σε ένα ξεκούραστο βράδυ, όπως αποδείχθηκε αυτό με την Κιέβο Βερόνα.

Μπορεί να απουσίαζε η μισή και πλέον βασική ομάδα (Μάντζουκιτς, Κουαδράδο, Μπαρτσάλι, Μπονούυσι, Σέζνι, Κεντίρα, Πιάνιτς), ωστόσο η Γιουβέντους δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να φτάσει στο 3-0 και να συνεχίσει την αήττητη πορεία της.

Ο Ντάγκλας Κόστα στο 13΄’ άνοιξε το σκορ για τη «Βέκια Σινιόρα» που διπλασίασε τα τέρματα της στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Εμρέ Τσαν, μετά από όμορφη ενέργεια του Ντιμπάλα (45’, 2-0).

Ο άλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ Στέφανο Σορεντίνο απέκρουσε πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ξεκίνημα στο 52, ωστόσο η Γιουβέντους έφτασε στο 3-0 με το γκολ του Ρουγκάνι στο 84’ για το τελικό σκορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς