19.7 C
Athens

Η ορειβάτισσα με τα μπικίνι στα βουνά έχασε τη ζωή της (pics)

Η ορειβάτισσα συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media, φορώντας μονάχα ένα μπικίνι, στην κορυφή διάφορων ψηλών κορυφών της Ταϊβάν

Η ορειβάτισσα Gigi Wu, επίσης γνωστή και ως Wu Chi-yun, έχασε τη δυνατότητά να κινείται εξαιτίας της πτώσης της από το βουνό Yushan, στην κεντρική Ταϊβάν. Η νεαρή γυναίκα πάγωσε από το κρύο και έχασε τη ζωή της, πριν προλάβουν οι διασώστες να την βοηθήσουν.

Η 36χρονη Wu ήταν μόνη της οκτώ μέρες σε πεζοπορία, όταν έκανε ένα επείγον τηλεφώνημα σε φίλο της μετά την πτώση της. Το Εθνικό Αερομεταφερόμενο Σώμα προσπάθησε να σώσει την 36χρονη τρεις φορές, με τη χρήση ελικοπτέρων. Λόγω καιρικών συνθηκών όμως δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν την Wu.

Οι διασώστες βρήκαν το σώμα της άτυχης γυναίκας 28 ώρες μετά την κλήση της για βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν σε ύψος 1.700 μέτρων από το επίπεδο της θάλασσας, όπου η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας έφτασε μόλις στους 2 βαθμούς Κελσίου.

Η ορειβάτισσα συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media, φορώντας μονάχα ένα μπικίνι, στην κορυφή διάφορων ψηλών κορυφών της Ταϊβάν. Η ίδια είχε δηλώσει το 2018 ότι είχε ξοδέψει 127 μέρες, το ένα τρίτο δηλαδή του έτους, κάνοντας πεζοπορία.

Παραμονή Χριστουγέννων είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με μελανιές στα πόδια της, τις οποίες απέκτησε μετά από πτώση. Η Wu τότε είχε δηλώσει ότι ήταν τυχερή που επέζησε.

Εκατοντάδες followers σπεύδουν στα social media της 36χρονης για να δηλώσουν τα συλλυπητήριά τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς