19.7 C
Athens

Τopless όλη την… Όρα! (pics)

Η Ρίτα Όρα μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια… topless φωτογραφία της! Η 28χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε διακοπές στο Λος Άντζελες

Η Ρίτα Όρα μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια… topless φωτογραφία της! Η 28χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε διακοπές αυτές τις μέρες στο Λος Άντζελες.

Η Ρίτα έγραψε στη φωτογραφία της: «Αυτό το σπρέι μαυρίσματος πρέπει να στεγνώσει σύντομα lol». Οι followers της διάσημης τραγουδίστριας ενθουσιάστηκαν με τη δημοσίευσή της και τα σχόλια δεν σταματούσαν.

Η Ρίτα φαίνεται πως είχε μείνει topless μέχρι να στεγνώσει το σπρέι μαυρίσματος!

Η Ρίτα αυτόν τον καιρό βγαίνει με τον πρώην «Spider-Man», τον ηθοποιό Andrew Garfield, μετά το χωρισμό της με τον μουσικό παραγωγό Andrew Watt τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την Sun, το νεαρό ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί αλλά παραβρέθηκαν και οι δύο στα Evening Standard Theatre Awards στο Λονδίνο πέρσι.

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της σχολίασε για τα ερωτικά της: «Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο. Ποτέ δεν ξέρω για τι ακριβώς ψάχνω».

Η Ρίτα ερωτήθηκε πρόσφατα εάν προτιμάει τον Tobey Maguire ή τον Andrew Garfield ως Spider-Man και απάντησε: «Παιδιά με πιέζετε πολύ. Δεν παρακολουθώ Spider-Man. Αυτή είναι η απάντησή μου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς