19.7 C
Athens

RIOT: Civil Unrest: Ένα παιχνίδι διαδηλώσεων (vid)

Το RIOT: Civil unrest έχει χαρακτηριστεί από την ομάδα ανάπτυξης του, ως μια μοναδική και έντονη εμπειρία που θα τοποθετεί τον παίκτη στο επίκεντρο των πιο πρόσφατων διαδηλώσεων

Η Merge Games Ltd. Ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την επίσημη κυκλοφορία του επερχόμενου παιχνιδιού στρατηγικής RIOT: Civil unrest.

Το RIOT: Civil unrest έχει χαρακτηριστεί από την ομάδα ανάπτυξης του, ως μια μοναδική και έντονη εμπειρία που θα τοποθετεί τον παίκτη στο επίκεντρο των πιο πρόσφατων διαδηλώσεων. Ο εκάστοτε παίκτης θα μπορεί να ολοκληρώσει πάνω από 30 σενάρια μέσα σε τέσσερα Campaign. Οι πόλεις που θα διαδραματίζονται τα σενάρια θα είναι η πόλη Oakland της Καλιφόρνια, η Tahrir Square στην Αίγυπτο και η Αθήνα.

Στο παιχνίδι θα μπορεί κανείς να ελέγξει είτε την αστυνομία είτε τους διαδηλωτές, προσφέροντας μια οπτική γωνία και από τις δύο πλευρές.Το παιχνίδι θα είναι σε pixel γραφικά και προέκυψε από τα γεγονότα στη ζωή του δημιουργού του, Leonard Menchiari. Ο δημιουργός είχε βρεθεί το 2011 στη NO-TAV διαδήλωση της Ιταλίας.

Το RIOT: Civil unrest θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι στρατηγικής με διαφορετικά σενάρια. Η έκδοση για υπολογιστές θα περιέχει ένα level editor, το οποίο θα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν και να εκδώσουν τα δικά τους σενάρια.

Το RIOT: Civil unrest θα είναι διαθέσιμο για PC, Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch στις αρχές του Φεβρουαρίου 2019.

Δείτε παρακάτω το trailer του παιχνιδιού

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς