18 C
Athens

Θεοχαρόπουλος: Δεν υφίσταται θέμα ένταξής μου στο Ποτάμι

Διαψεύδει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τα σενάρια περί επαφών του με τον Σταύρο Θεοδωράκη γι’ αυτό το θέμα

Δεν υφίσταται θέμα ένταξης στο Ποτάμι, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφορικά με τα σχετικά σενάρια που κυκλοφόρησαν το πρωί.

Δεν παρέλειψε, πάντως, να σημειώσει ότι με τον Σταύρο Θεοδωράκη βρίσκονται στον ευρύτερο κοινό χώρο, ωστόσο -όπως είπε- αυτό δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώνονται οι σχετικές φήμες ότι θα προσχωρήσει στο κόμμα της Σεβαστουπόλεως.

«Αυτή την εβδομάδα ασχολούμαστε με το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών», κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Τα σενάρια περί προσχώρησης του Θ. Θεοχαρόπουλου στο Ποτάμι ανακινήθηκαν μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά και τη δήλωση του Γρηγόρη Ψαριανού (ΣΚΑΪ) ότι «υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε τον κ. Θεοχαρόπουλο πέμπτο βουλευτή του Ποταμιού».

Επικοινωνία Θεοχαρόπουλου-Παπανδρέου

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά χθες βράδυ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με απόφαση της Φώφης Γεννηματά.

Ο λόγος -ως γνωστόν- ήταν η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αντάλλαξαν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις, που έφεραν αναταράξεις στο κοινό εγχείρημα του ΚΙΝ.ΑΛ. με επίκεντρο το Μακεδονικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς