20.1 C
Athens

Οι «τριάρες» του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ήρθαν χωρίς Πρίγιοβιτς

Η απουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όχι μόνο δεν έχει κοστίσει βαθμολογικά στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει βοηθήσει στο να... απελευθερωθούν οι συμπαίκτες του

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς άφησε πριν από μερικές ημέρες τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ο «Δικέφαλος» του Βορρά φαίνεται πως βρίσκει γκολ και χωρίς τον σέρβο άσο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πήρε, πάντως, για την επίθεση τον Κάρολ Σφιντέρσκι, έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα πάνω από δυο γκολ σε τρεις αγώνες.

Τι κοινό σημείο έχουν αυτά τα ματς; Δεν έπαιζε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αυτό συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε με ανατροπή 3-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά και στα δυο παιχνίδια που ακολούθησαν μετά τη μεταγραφή του σέρβου παίκτη. Δηλαδή με τον Αστέρα στην Τρίπολη και με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, αγώνες τους οποίους ο πρωτοπόρος επικράτησε με 3-0.

Ο 29χρονος φορ έχει σημειώσει φέτος σημαντικά τέρματα για τον ΠΑΟΚ, αλλά στον «Δικέφαλο» του Βορρά βρήκαν λύσεις και από άλλους παίκτες, κυρίως μέσους, στα ματς που ο Πρίγιοβιτς απουσίασε.

Με τον Σέρβο στην ενδεκάδα, συνήθως οι συμπαίκτες του έψαχναν αυτόν στην περιοχή, ενώ χωρίς αυτόν υπάρχει περισσότερη κίνηση, και οι πρωτοβουλίες για σκοράρισμα μοιράζονται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς