22.8 C
Athens

Νίκησε τις απουσίες της «κλειδώνει» την δεύτερη θέση η Νάπολι

Η Νάπολι νίκησε με 2-1 την Λάτσιο και αποσπάστηκε εφτά βαθμούς από την τρίτη Ίντερ

Παρά τις πολλές της απουσίες η Νάπολι κατάφερε να «λυγίσει» την Λάτσιο στο San Paolo με 2-1 και να διευρύνει την διαφορά της από την δεύτερη Ίντερ στους εφτά βαθμούς. Αντίθετα για τους ηττημένους Ρωμαίους είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνουν εκτός τετράδας.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παρατάχτηκε στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής χωρίς τους Κουλιμπαλί, Αλαν, Χάμσικ και Ινσίνιε, ωστόσο ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πολύ δίκαια έφτασε στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το ματς ξεκίνησε με επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων και στο 34’ η υπεροχή αυτή «καρποφόρησε»  με τον Χοσέ Καγιεχόν με κοντινό πλασέ να δίνει το προβάδισμα στην Νάπολι.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Μίλικ να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ με εκτέλεση φάουλ.

Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς με τον Ιμόμπιλε, ωστόσο η αποβολή του Ατσέρμπι στο 70΄ δεν επέτρεψε στην Λάτσιο να έχει περαιτέρω αξιώσεις για το ματς.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μέρετ, Μαλκί, Αλμπιόλ, Μακσίμοβιτς, Μάριο Ρουί, Καγιεχόν (88′ Χισάι), Ντιαβαρά (72′ Βέρντι), Ζιενλίνσκι, Ρουίθ, Μέρτενς (82′ Ουνά), Μίλικ.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Λουίζ Φελίπε (27′ Μπάστος), Ατσέρμπι, Ράντου, Λούλιτς, Παρόλο, Λούκας, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (72′ Πάτριτς), Λουκάκου (46′ Κορέα), Λουίς Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς