16.9 C
Athens

Νίκη με «buzzer beater» για την Τότεναμ (vid)

Η Τότεναμ πήρε το «χρυσό» τρίποντο κόντρα στην Φούλαμ στο 94’ με γκολ του Γουίνκς

Μετά από ένα παιχνίδι «θρίλερ» η Τότεναμ με «buzzer beater» του Γουίνκς, πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Φούλαμ.

Μια νίκη που την διατηρεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ασφαλή διαφορά (συν επτά) από τους υπόλοιπους διεκδικητές της τετράδας.

Και όμως το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τα «σπιρούνια», αφού οι γηπεδούχοι στο 17’ πήραν το προβάδισμα χάρις στο αυτογκόλ του Γιορέντε.

Στο 51′ ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Ποκετίνο όταν  η κεφαλιά του Ντέλε Αλι (51′) κατέληξε στα δίχτυα του Σέρχιο Ρίκο.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι «στρίμωξαν στα σχοινιά» τους αντιπάλους του, με διαρκή πίεση και «πολιορκία» στην περιοχή τους.

Το «χρυσό» γκολ ήρθε στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Χάρι Γουίνκς με κεφαλιά χάρισε το υπερπολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Φούλαμ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σέρχιο Ρίκο, Οντόι, Λε Μερκάντ, Ριμ, Κρίστι, Μπράιαν, Τσέιμπερς, Σερί (81′ Σισέ), Σίρλε (72′ Κεμπανό), Μπάμπελ (55′ Σεσενιόν), Μίτροβιτς

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Τρίπιερ, Ρόουζ, Ντάβινσον Σάντσες, Ντέλε Αλι (86′ Ν’Κουντού), Γουίνκς, Λαμέλα (79′ Ντάιερ), Ερικσεν, Γιορέντε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς