19.5 C
Athens

Τουρίστας πήδηξε από κρουαζιερόπλοιο σε νερά γεμάτα καρχαρίες! (vid)

Ένας τουρίστας και επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στις Μπαχάμες αποφάσισε, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, να πηδήξει στο νερό από ύψος 30 μέτρων!

Ένας νεαρός επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στις Μπαχάμες αποφάσισε να κάνει κάτι αρκετά ριψοκίνδυνο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ο άνδρας ανέβηκε στην κουπαστή του πλοίου και πήδηξε στο νερό από ύψος 30 μέτρων!

Τα συγκεκριμένα νερά θεωρούνται ότι είναι γεμάτα με δεκάδες είδη καρχαριών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο ταυροκαρχαρίας και ο καρχαρίας-τίγρης.

Η στιγμή του άλματος του 27χρονου Νικ Νάιντεβ καταγράφηκε από το κινητό ενός φίλου του. Η απόφαση του νεαρού κόστισε στον ίδιο και στην παρέα του, την αποβολή τους από την κρουαζιέρα.

Ωστόσο ο Νάιντεβ δεν φάνηκε να μετάνιωσε για την απόφασή του. Ο ίδιος ανέφερε ότι η πτώση του προκάλεσε δυσκολία στο περπάτημα για τρεις μέρες.

Στο μεταξύ, η πλοιοκτήτρια εταιρεία Royal Caribbean, η οποία διοργανώνει συχνά κρουαζιέρες στην Καραϊβική, δήλωσε ότι ο νεαρός και οι φίλοι του μπήκαν εφ’ όρου ζωής στην black list της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι θα τους απαγορεύεται δια βίου η επιβίβαση στα πλοία της εταιρείας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της πτώσης

View this post on Instagram

Full send

A post shared by Nick Naydev (@naydev91) on

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς