16.1 C
Athens

Ο Πρίγκηπας Φίλιππος δεν φοράει ζώνη ασφαλείας! (pics)

Ο 97χρονος πρίγκηπας Φίλιππος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα την Πέμπτη, κοντά στα ανάκτορα Sandringham, στην περιοχή Norfolk

Ο 97χρονος πρίγκηπας Φίλιππος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα την Πέμπτη, κοντά στα ανάκτορα Sandringham, στην περιοχή Norfolk.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του BBC, η αστυνομία του Norfolk απευθύνθηκε στον Πρίγκηπα Φίλιππο, καθώς φωτογραφήθηκε οδηγώντας χωρίς ζώνη ασφαλείας. Μάλιστα ο Δούκας φωτογραφήθηκε δίχως ζώνη 48 ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα κοντά στο Sandringham.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Δόθηκαν οι κατάλληλες συμβουλές στον οδηγό».

Στο μεταξύ, η Emma Fairweather, η οποία ενεπλάκη στο τροχαίο, έσπασε τον καρπό της κατά τη σύγκρουση. Η γυναίκα δήλωσε στην «Mirror», ότι ο δούκας του Εδιμβούργου δεν ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν.

Εκπρόσωπος από το παλάτι είχε δηλώσει ότι επικοινώνησαν από την μεριά τους με τους εμπλακέντες στο ατύχημα για να ανταλλάξουν «περαστικά».

Το τροχαίο συνέβη την Πέμπτη, κατά το οποίο το Land Rover Freelander του πρίγκηπα Φίλιππου αναποδογύρισε μετά τη σύγκρουσή του με ένα Kia. Δύο μέρες μετά, φωτογραφίες εμφανίστηκαν στην Daily Mail και στην Sun, οι οποίες απεικονίζουν τον 97χρονο Δούκα, να οδηγεί μόνος του σε ένα δρόμο κοντά στην είσοδο στα ανάκτορα του Sandringham, μέσα σε ένα νέο Freelander, χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας.

Η Emma Fairweather, συνεπιβάτης στο όχημα Kia, δήλωσε στη Mirror: «Είμαι τυχερή που είμαι ακόμα ζωντανή και αυτός δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγγνώμη.Ήταν μια τραυματική και οδυνηρή εμπειρία και θα περίμενα περισσότερα από την Βασιλική Οικογένεια».

Η γυναίκα συμπλήρωσε ότι δεν έχει δεχτεί τηλεφώνημα από τη βασιλική οικογένεια, αλλά δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από υπάλληλο της οικογένειας.

«Το μήνυμα που μου διαβίβασε δεν έβγαζε καν νόημα. Είπε, “Η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου θα επιθυμούσαν να σας θυμούνται”. Αυτό δεν είναι ούτε συγγνώμη ούτε περαστικά», συμπλήρωσε η Emma.

Παρ’ όλ’ αυτά, το παλάτι του Μπάκινγχαμ δήλωσε το Σάββατο ότι: «Μήνυμα συμπαράστασης στάλθηκε και στον οδηγό και στον συνεπιβάτη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς