22.6 C
Athens

Γούνας: «Έχουμε πολλούς παίκτες υψηλής κλάσης»

Στην ποιότητα που ξεχειλίζει στο ρόστερ του Ολυμπιακού απέδωσε ο Αλέξανδρος Γούνας τους λόγους που χάρισαν στους ερυθρόλευκους το 20ό Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία τους

Ο Αλέξανδρος Γούνας αναδείχθηκε σε MVP του τελικού Κυπέλλου με την Βουλιαγμένη, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Λίγη ώρα μετά την λήξη του συγκλονιστικού τελικού του Καρπενησίου, ο διεθνής περιφερειακός, στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έφερε το τρόπαιο

Μετά από το τέλος του αγώνα ο MVP του τουρνουά Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο που είχαμε θέσει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και κερδίσαμε το Κύπελλο.

Ξέραμε ότι η Βουλιαγμένη θα φανεί πολύ προσεκτική και με ένα αμυντικό προσανατολισμό, αλλά νομίζω ότι όλοι πιστεύαμε ότι θα ανεβάσουμε ρυθμούς στη διάρκεια του παιχνιδιού και θα βρούμε τις λύσεις.

Από κει και πέρα όσον αφορά τον τίτλο του MVP είναι μια ομαδική προσπάθεια, χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα και κάποια άλλη φορά θα είναι κάποιος άλλος. Έχουμε πολλούς παίκτες υψηλής κλάσης που είναι ικανοί να αλλάξουν το ρυθμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς