14.4 C
Athens

Ματσάρα από τις λίγες, με νικήτρια τη Γουλβς! (vid)

Η Γουλβς επικράτησε με 4-3 της Λέστερ έχοντα ςμεγάλο πρωταγωνιστή και άθρωπο της τελευταίας στιγμής τον Τζότα που πέτυχε χατ-τρικ

Το πιο θεαματικά και συνάμα συγκλονιστικό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Premier League ήταν αυτό μεταξύ της Γουλβς και της Λέστερ, που βρήκε νικητές τους «Λύκους» με το χορταστικό 4-3.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε καταπληκτική ημέρα τον Τζότα, με τον φορ της Γουλβς να αποδεικνύεται σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής για τη ομάδα του, αφού με ασύλληπτο πλασέ στην κίνηση στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό 4-3 και «ανάγκασε» τον προπονητή του Νούνο Σάντο να τρέξει να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του σαν μικρό παιδί

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η Γουλβς την αναμέτρηση, αφού κατάφεραν να προηγηθούν αρχικά με τον Τζότα στο 4′ και να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 12′ με τον Μπένετ, κάνοντας ότι θέλουν στην άμυνα της Λέστερ.

Με το που ξεκίνησε το ημίχρονο, αρχικά στο 47′ με το Γκρέι η Λέστερ κατάφερε να μειώσει σε 2-1, ενώ στη συνέχεια με αυτογκόλ του Κοάντι, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-2 στο 51′.

Η Γουλφ πήρε ξανά να έχει την κατοχή και άρχισε να χάνει ευκαιρίες, καταφέρνοντας στο 64ο λεπτό πάλι με τον Τζότα να κάνει το 3-2 και να δίνει πλεονέκτημα για ακόμη μία φορά στην ομάδα του.

Οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, ο ένας για να κρατήσει το αποτέλεσμα και ο άλλος για να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, κάτι που πέτυχαν τελικώς οι φιλοξενούμενοι με τον Μόργκαν στο 87΄.

Ο Τζότα όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης πήρε την μπάλα στην άκρη της περιοχής και με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση χάρισε στην Γουλβς μία σπουδαία νίκη με 4-3.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπένετ, Κοάντι, Σάις, Τζόνι, Ντεντονκέρ, Νέβες, Βινάγκρε (73΄ Ντόχερτι), Μουτίνιο (81΄ Γκιμπς), Τζότα, Χιμένεθ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμσον (83΄ Ιενάτσο), Μόργκαν (48΄Έβανς), Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μεντί, Ντιντί, Ρικάρντο Περέιρα, Γκρέι, Μπάρνς (73΄Μάντισον), Βάρντι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς