19.8 C
Athens

«Ξηλώθηκε» για Σβιντέρσκι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Corriere!

Η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport αποκαλύπτει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και στη σημερινή έκδοση της Corriere Dello Sport υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για την περίπτωση του Πολωνού.

Η ιταλική εφημερίδα αφιέρωσε αρκετές λέξεις στον Σβιντέρσκι ένεκα του ενδιαφέροντος που έδειξε η Τζένοα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ΠΑΟΚ και Γιαγκελόνια τα βρήκαν στα 3 εκ. ευρώ συν μπόνους προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή! Προφανώς η τσέπη του «δικεφάλου»… κουδουνίζει μετά την πώληση του Πρίγιοβιτς και τα 10 εκ. των Αράβων, το γεγονός αυτό όμως δε μειώνει σε καμία περίπτωση τη διάθεση των πρωτοπόρων να επενδύσουν ένα σεβαστό ποσοστό από αυτά τα χρήματα.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport»:

«Το όνομά του είναι Κάρολ Σβιντέρσκι και πρόκειται για έναν 21χρονο φορ της Γιαγκελόνια, τον οποίο η Τζένοα θέλει για αντικαταστάτη του Πιάτεκ. Η Τζένοα ήταν η πρώτη που πήρε το προβάδισμα, η οποία θα ήθελε να τον αποκτήσει τον Ιούνιο. Η προσφορά ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, το πολωνικό κλαμπ ζήτησε 3,2 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους συν ποσοστό σε μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή.

Η Τζένοα μπορεί να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι για την απόκτησή του, τη στιγμή που και η Πάρμα μπήκε στο παιχνίδι και θα μπορούσε να εμβαθύνει την επόμενη εβδομάδα. Όμως, ο ΠΑΟΚ μπορούσε να προσφέρει στη Γιαγκελόνια το ποσό που ζήτησε για τον Σβιντέρσκι και μετά το όλο θέμα εξαρτιόνταν από τη βούληση του ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ώρες οι Έλληνες έκαναν την κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική, προσφέροντας τρία εκατομμύρια συν μπόνους στη Γιαγκελόνια. Είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ που πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως στην Πάρμα για τον Ελ Καντουρί, σε μια υπόθεση που ήδη υπάρχουν συμφωνίες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς