16.2 C
Athens

Super League: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 17ης αγωνιστικής

Διαβάστε που θα δείτε τι στο αγωνιστικό τριήμερο 19-21/1

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος, ΟΦΗ – Παναιτωλικός, ΑΕΛ – Άρης και ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Το ματς των Ιωαννίνων θα περιγράψει ο Γιάννης Πάγκος και το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Νίκος Γαβαλάς. Tην pre και post game εκπομπή θα παρουσιάσει ο Γιαννίκος Δούσκας. Στις 19:30  το ΠΑΟΚ – Πανιώνιος θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Αποστόλη Λάμπου και Θωμά Μίχου. Tην pre και post game εκπομπή θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Την Κυριακή 20/1 στις 15.00 θα μεταδοθεί το ΟΦΗ – Παναιτωλικός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και στις 17:15  το ΑΕΛ – Άρης σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Στις 19:30 θα δούμε το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου. Tην pre και post game εκπομπή θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιώρης και Λίλα Κουντουριώτη.

Tρεις μεταδόσεις η ΕΡΤ

Με την σειρά της, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τρεις αναμετρήσεις. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο (19/1 19.00) με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός, σε περιγραφή Ν, Οικονομόπουλου και ρεπορτάζ Κ. Χαλβατσιώτη και Γ. Παναγιωτοπούλου. Την Κυριακή (20/1 19.00), θα μεταδοθεί το Ξάνθη-Άρης, σε περιγραφή Δ. Μπουμπουγιατζή και ρεπορτάζ Β Αναστασιάδη και Τ. Πακλατζή και την Δευτέρα (21/1 19.30) Λαμία – ΠΑΟ, σε περιγραφή Γ. Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ Κ. Χαλβατσιώτη και Στ. Σωτηρόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς