20.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Μιράντα

Πληροφορίες από την Αγγλία και την Πορτογαλία φέρουν τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Στις αρχές του μήνα υπήρξε έντονη φημολογία περί διακοπής του δανεισμού του και επιστροφή του στη Γουλβς.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα βρετανικά ΜΜΕ εμφάνιζαν τον Ροντερίκ Μιράντα ως υποψήφιο για την Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως οι Κόκκινοι ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες την απόκτηση του Τυνήσιου στόπερ (με γαλλικό διαβατήριο), Γιοάν Μπεναλουάν από την Λέστερ.

Οι πληροφορίες πάντως περί ενδεχόμενου αποχώρησης του Πορτογάλου αμυντικού από τον Ολυμπιακό εξακολουθούν να υφίστανται.

Τόσο στην Αγγλία όσο και στην πατρίδα του, επιμένουν πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τους Ερυθρόλευκους. Ο Μιράντα αγωνίστηκε τελευταία φορά πριν από ένα μήνα, στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη, στις 19 Δεκεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς τον απέκλεισε από την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, τον συμπεριέλαβε στην 19άδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τα προσεχή 24ωρα. Αν ο Ροντερίκ παραμείνει έχει καλώς. Αν αποχωρήσει, ο Μαρτίνς θα ζητήσει άλλο κεντρικό αμυντικό ή θα συνεχίσει με αυτούς που έχει;

Ο Σισέ και ο Βούκοβιτς αποτελούν το βασικό “δίδυμο” στο κέντρο της άμυνας. Ακόμη υπάρχει η λύση του Μεριά (υπάρχει ενδιαφέρον από την Αραβία, αλλά όχι και επίσημη πρόταση), του Τοροσίδη (που μπορεί να βοηθήσει και ως στόπερ) και, για την ώρα, δεν έχει αποχωρήσει ο Νικολάου (που προορίζεται δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού).

Θα πρέπει να λάβουμε υπ όψει και το εξής. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μέχρι τρεις αλλαγές στη λίστα της UEFA για τα δύο παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου.

Ήδη έχουν αποκτηθεί ο Σολδάνο και ο Μασούρας, ο Ντίας είναι καθ´ οδόν και επίκειται η μεταγραφή τερματοφύλακα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς