20.6 C
Athens

Μόργκαν Φρίμαν: Κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την εγγονή του

Ο Μόργκαν Φρίμαν είχε δεχθεί παλαιότερα κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 8 γυναικών ενώ σήμερα δέχεται κατηγορίες ότι κακοποιούσε τη θετή εγγονή του

Ο Μόργκαν Φρίμαν είχε δεχθεί παλαιότερα κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 8 γυναικών. Σήμερα ωστόσο δέχεται κατηγορίες ότι κακοποιούσε τη θετή εγγονή του.

Στο δικαστήριο που απεφάνθη την καταδίκη του άνδρα, ο οποίος σκότωσε την εγγονή του ηθοποιού, η οικογένεια του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε ότι ο Φρίμαν κακοποιούσε σεξουαλικά το θύμα όταν ήταν νεότερος.

Ο Λαμάρ Ντάβενπορτ καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Ιντίνα Χάινς, συντρόφου του και εγγονή του ηθοποιού. Ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα πάνω από 25 φορές την 16η Αυγούστου του 2015. Ο Λαμάρ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών όταν μαχαίρωσε την Ιντίνα στο δρόμο, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

Η μητέρα του δράστη δήλωσε στους δημοσιογράφους, μετά από την καταδίκη του: «Ο Μόργκαν Φρίμαν την κακοποίησε και το προκάλεσε αυτό. Αυτός το έκανε αυτό».

Οι ισχυρισμοί αναφορικά με την ερωτική σχέση μεταξύ του διάσημου ηθοποιού και της θετής εγγονής του ακούστηκαν και στην αίθουσα του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν. Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου χρησιμοποίησε αυτόν τον ισχυρισμό.

Ο 81χρονος Φρίμαν αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η Χάινς, η οποία ήταν και εκείνη ηθοποιός, δεν είχε δεσμούς αίματος με τον Φρίμαν. Την είχε μεγαλώσει η δεύτερη σύζυγός του, Μίρνα Κόλει Λι. Η νεαρή κοπέλα είχε στενή σχέση με τον ηθοποιό. Οι φήμες της σχέσης μεταξύ τους υπήρχαν εδώ και χρόνια. Ωστόσο και οι δύο το είχαν αρνηθεί, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της page six. Στη δίκη της δολοφονίας της Ιντίνα, οι δικηγόροι του κατηγορουμένου ισχυρίστηκαν ότι ο Φρίμαν είχε σεξουαλικές σχέσεις με το θύμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς