18.7 C
Athens

«Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά» – To ζεϊμπέκικο του Καμμένου στον Γονίδη (video)

To έριξε έξω ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. στα μπουζούκια • Το βίντεο με το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε

Το άγχος που τον διακατείχε όλο αυτό τον καιρό που ταλαντευόταν για το τι πρέπει να κάνει με τη Συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει τον Πάνο Καμμένο, που έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί αρκετά από την πολιτική και να το ρίξει έξω.

Πριν λίγες ημέρες έτρωγε ψαράκι στον Πειραιά, παρόλο που ήταν ημέρα συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Χθες πάλι, αποφάσισε να επισκεφθεί τα μπουζούκια και απ’ ό,τι μαρτυρά ο φωτογραφικός φακός, το χάρηκε με την ψυχή του.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., πήγε μαζί με την παρέα του στο Frangelico να ακούσει τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που δημοσιεύει το «e-stage» και το «nassosblog.gr», ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας δεν δίστασε να ανεβεί στην πίστα και να χορέψει ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Γονίδης ερμήνευε το τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη «Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά».

Ο Πάνος Καμμένος δεν χόρεψε όλο το τραγούδι, καθώς αφού έκανε μερικές φιγούρες,  έχοντας μία παρέα από άνδρες να του βαράνε παλαμάκια, έδωσε ένα φιλί στον Σταμάτη Γονίδη και αποχώρησε από την σκηνή του νυχτερινού κέντρου.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στην σκηνή, καθώς μετά από κάλεσμα του  Νίκου Μακρόπουλου, ο βουλευτής ανέβηκε και πάλι για να τραγουδήσει μαζί του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς