23.8 C
Athens

Προκαλούν την Μέγκι Ντρίο να δείξει το πτυχίο Νομικής! (vid)

Σύμφωνα με τον τηλεθεατή: «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Μέγκι Ντρίο!!! Έχω να πω ότι σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη σε κολέγιο και σε κανένα Λονδίνο κι Αγγλία όπως θέλει να λέει… !!!»

Γνωρίσαμε την Μέγκι Ντρίο από το ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model. Το μοντέλο σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι σπούδασε Νομική στο Λονδίνο.

Χθες, στην εκπομπή «Για την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά στο Open, ένας τηλεθεατής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε με μήνυμά του ότι η Μέγκι Ντρίο δεν έχει πάρει κανένα πτυχία. Μάλιστα ο τηλεθεατής την προκάλεσε να το δείξει!

Ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς παρουσίασε το μήνυμα το οποίο αναφέρει: «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Μέγκι Ντρίο!!! Δε θα ήθελα να αναφερθεί το όνομά μου!!! Έχω να πω ότι σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη σε κολέγιο και σε κανένα Λονδίνο κι Αγγλία όπως θέλει να λέει… και κανένα «εράσμους»!!!

Όλα τα χρόνια ήταν Θεσσαλονίκη κι έχω ακόμα αρκετά μαθήματα… δεν τελείωσε ποτέ την σχολή και την ψάχνουνε κι εννοείται δεν έχει πτυχίο!!! Και δεν την βλέπω να γυρνάει για να τελειώσει! Προκαλέστε να σας δείξει την ταυτότητά της!».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή «Για την Παρέα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς