23.8 C
Athens

Η «Σάνσα Σταρκ» και το… αηδιαστικό μυστικό της! (pics)

Η Σόφι Τέρνερ αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, ένα αηδιαστικό μυστικό για το χαρακτήρα της «Σάνσα Σταρκ» της σειράς Game of Thrones

Η Σόφι Τέρνερ αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, ένα αηδιαστικό μυστικό για το χαρακτήρα της «Σάνσα Σταρκ». Πρόκειται για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην σειρά Game of Thrones, που σύντομα αναμένεται να προβληθεί ο τελευταίος κύκλος της.

Το σήμα κατατεθέν του ρόλου της Σάνσα Σταρκ είναι τα μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά της. Στην πραγματικότητα ωστόσο η Σόφι Τέρνερ είναι κατάξανθη.

Ο ρόλος της, στην σειρά φαντασίας Game of Thrones, αφορά έναν από τους αρχικούς χαρακτήρες που έχουν παραμείνει ζωντανοί μέχρι την τελευταία σεζόν. Η Σάνσα Σταρκ ξεκίνησε ως μια καλομαθημένη έφηβη, που ζούσε στις ανέσεις. Μετά από εφτά σεζόν η Σάνσα έχει αλλάξει, αφού έχει περάσει πάρα πολλές κακουχίες στην πορεία του Game of Thrones.

Η Σόφι αποκάλυψε ότι κάπου στον πέμπτο κύκλο της σειράς, οι παραγωγοί της ζήτησαν να σταματήσει τελείως να… λούζεται! Στόχος των παραγωγών ήταν η εμφάνισή της να αντανακλά την επιδείνωση των συνθηκών στη ζωή της.

Στη συνέντευξή της, η ηθοποιός σχολιάζει: «Ήταν πολύ αηδιαστικό. Τις πρώτες σεζόν μου επέτρεπαν να λούζω τα μαλλιά του επειδή ήμουν μια μικρή αριστοκράτισσα, όμως έπειτα αυτό άλλαξε». Η Τέρνερ πρόσθεσε ότι τα μαλλιά της ήταν τόσο λαδωμένα που το ψεύτικο χιόνι από τις εξωτερικές σκηνές της σειράς κολλούσε στις μπούκλες της και δεν έβγαινε!

Στο τέλος, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες της ηθοποιού, της επέτρεψαν να φοράει περούκες και να λούζεται όποτε θέλει.

Η Σάνσα Σταρκ θα επιστρέψει με την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στο κανάλι ΗΒΟ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς