17.5 C
Athens

Καρλέουσα: «Ο… γιατρός Όγκνιεν ήρθε να εξετάσει τη μανούλα» (vid)

Όταν ο σύζυγος της 40χρονης τραγουδίστριας, Ντούσκο Τόσιτς, είχε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, η Γελένα καλούσε στο σπίτι τους τον εραστή της

Όσο περνάνε οι μέρες, βγαίνουν στην επιφάνεια περισσότερες λεπτομέρειες για το ερωτικό σκάνδαλο του Όγκνιεν Βράνιες με την Γελένα Καρλέουσα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, όταν ο σύζυγος της 40χρονης τραγουδίστριας, Ντούσκο Τόσιτς, είχε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, η Γελένα καλούσε στο σπίτι τους τον εραστή της!

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι καλούσε σπίτι τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ με την δικαιολογία ότι είναι ο γιατρός της! Η τραγουδίστρια μένει μαζί με το σύζυγο και τα παιδιά της. Όταν λοιπόν τα παιδιά της έβλεπαν τον Βράνιες στο σπίτι, η ίδια απαντούσε ότι «είναι ο γιατρός Όγκνιεν και ήρθε να εξετάσει τη μανούλα».

Φαίνεται λοιπόν ότι οι ερωτικές συνευρέσεις της Καρλέουσα και του Βράνιες γίνονταν στο σπίτι της 40χρονης με την δικαιολογία ότι την… εξέταζε!

Σύμφωνα με πληροφορίες μιας πηγής που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια: «Η Γελένα και ο Όγκνιεν συχνά βρισκόντουσαν στο σπίτι του Ντούσκο στο Βελιγράδι, όπου ο Βράνιες πήγαινε ακόμα πιο συχνά το 2017 όταν η Γελένα είχε προβλήματα υγείας και όταν συναντήθηκε τυχαία με την κόρη της τραγουδίστριας, η Γέλενα της είπε ότι ήταν ο γιατρός της. Η Καρλέουσα έπρεπε να φέρνει τον εραστή της στο σπίτι της, επειδή υπήρχε η πιθανότητα έξω από αυτό κάποιος να τους πιάσει.

Η Γέλενα και ο Όγκνιεν είναι γνωστές προσωπικότητες και αν πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο ή κατάλυμα κάποιος θα τους έβλεπε. Έτσι, προτιμούσε να τον καλεί στο σπίτι της οικογένειας και κανείς δεν θα τους παρατηρούσε. Στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι είναι ήρεμη και δεν υπάρχουν πολλοί γείτονες».

Τις επισκέψεις στο σπίτι έχει επιβεβαιώσει και ο Βράνιες, όταν ξεκίνησε το ερωτικό σκάνδαλο. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σε αυτά τα δύο χρόνια βιώσαμε πολλά. Τα πάντα. Κοινά ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα, επισκέψεις σε διάφορα μέρη ακόμα και στο σπίτι της».

Δείτε στο βίντεο την Γελένα και τον Όγκνιεν σε επίσκεψή τους στην Αθήνα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς