22.8 C
Athens

Για τρεις ξένες από το «πάνω ράφι» κινείται ο Παναθηναϊκός

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρίσκεται «προ των πυλών» σπουδαίας ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του

Ο Παναθηναϊκός έστειλε αίτημα στην ΕΟΚ προκειμένου να του επιτραπεί να αγωνιστεί με τρεις ξένες, στο επερχόμενο Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών.

Μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είναι αποφασισμένη για την μεγάλη υπέρβαση.

Το Final Four του Κυπέλλου πλησιάζει με το «τριφύλλι» να αντιμετωπίζει ομάδες ξεκάθαρα υψηλότερου επιπέδου (σ.σ δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκος παίζει στην Α2) με αποκορύφωμα τον Ολυμπιακό που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όμως είναι αποφασισμένη να εξισορροπήσει την διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας με τις άλλες τρεις ομάδες, κάνοντας τρεις «σούπερ» κινήσεις με Αμερικάνες παίκτριες από το «πάνω ράφι».

Οι «πράσινοι» διοικούντες κοιτάνε κάθε διαθέσιμη περίπτωση, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα μέχρι αυτήν την στιγμή.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κάνει στις εν λόγω παίκτριες συμβόλαιο λίγων εβδομάδων, έτσι ώστε να αγωνιστούν στα ματς του Κυπέλλου και να δυναμώσουν περισσότερο το ρόστερ.

Αυτό που απομένει είναι η απάντηση της ΕΟΚ το αίτημα του Παναθηναϊκού ΑΟ, με τους πράσινους να αισιοδοξούν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς