18.8 C
Athens

Κατέταξαν τους Σταρ με βάση… το μέγεθος του πέους τους! (pic)

Μια ομάδα ανθρώπων παρακολούθησε 8.000 γυμνές σκηνές από διάφορες κινηματογραφικές ταινίες, για να κατατάξει σε μια λίστα τους σταρ ανάλογα με το μέγεθος του πέους τους!

Στο Χόλιγουντ έχει ξεσπάσει το κίνημα #MeToo, με στόχο να καταπολεμήσει το σεξισμό που δέχονται οι γυναίκες. Παράλληλα οι άντρες σταρ του Χόλιγουντ κρίθηκαν για το μέγεθος του πέους τους.

Μια ομάδα ανθρώπων παρακολούθησε 8.000 γυμνές σκηνές από διάφορες κινηματογραφικές ταινίες, για να κατατάξει σε μια λίστα τους σταρ ανάλογα με το μέγεθος του πέους τους!

Η ιστοσελίδα Mr Man είναι μια σελίδα για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει γυμνές σκηνές, που έχουν γυρίσει celebrities στον κινηματογράφο. Πολλοί φαν της σελίδας απαίτησαν να δημοσιευτεί μια λίστα, η οποία θα κατατάσσει τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ με βάση το μέγεθος του πέους τους. ‘Έτσι οι συντάκτες του Mr Man έκαναν την επιθυμία των χρηστών πραγματικότητα!

Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τους άνδρες που δεν χρειάζεται να έχουν στύση για να επιδείξουν τα προσόντα τους. Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει τους «λιγότερο προικισμένους».

Σύμφωνα με τους συντάκτες της ιστοσελίδας, ο Jude Law και ο Leonardo Di Caprio βρίσκονται στους «λιγότερο προικισμένους». Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Tom Hardy και τον Shia LeBeouf. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές φορές σε κινηματογραφικά γυρίσματα, χρησιμοποιούνται body doubles για τις γυμνές σκηνές.

Στην κορυφή της λίστας είναι ο Michael Fassbender, ο οποίος σύμφωνα με το Mr Man διαθέτει το μεγαλύτερο πέος στο Χόλιγουντ. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι Colin Farrell, Ewan McGregor, Robert Di Niro, Ben Affleck και Liam Neeson.

Δείτε παρακάτω την λίστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mr Man

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς