19.7 C
Athens

Σάλος στη Σερβία με σεξουαλικό μήνυμα της Καρλέουσα σε Βράνιες (pic)

Σερβικά μέσα ενημέρωσης έβγαλαν στη φόρα νέο τολμηρό μήνυμα της Σέρβας τραγουδίστριας στον ποδοσφαιριστή που την εκθέτει ανεπανόρθωτα

Από ανατροπή σε ανατροπή βαδίζει το σεξουαλικό σκάνδαλο ανάμεσα στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες και τη διάσημη Σέρβα τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα.

Μετά τα πρώτα μηνύματα που έδιναν το «πάνω χέρι» στην Σέρβα σεξοβόμβα, σερβικά Μέσα έβγαλαν τώρα στη φόρα μηνύματα «καυτού» σεξουαλικού περιεχομένου της τραγουδίστριας προς τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή που εκθέτουν την Καρλέουσα.

Το σκάνδαλο έχει συνταράξει Σερβία και Βοσνία με τα περιοδικά των δύο χωρών να έχουν εστιάσει στον «πόλεμο» των δύο πλευρών… υποβοηθώντας τον όσο μπορούν με νέα στοιχεία που φέρνουν στη φόρα.

Το τελευταίο από αυτά που έχει κάνει κυριολεκτικά πάταγο και φαίνεται να δικαιώνει τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ είναι ένα «σκληρό» ερωτικό μήνυμα που φέρεται να το έχει στείλει η τραγουδίστρια στον Βράνιες.

Το σεξουαλικό μήνυμα της Γελένα στον Βράνιες αναφέρει:

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω το σκληρό κ@#%ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς.

Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ@@λα.

Έπειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκ@%&λ@ σου και να με παίζεις περισσότερο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς