21.7 C
Athens

Ο Ρονάλντο έδωσε στη Γιουβέντους το Σούπερ Καπ (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, η Γοιυβέντους νίκησε τη Μίλαν (1-0) και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας

Η Γιουβέντους κατέκτησε το Ιταλικό Σούπερ Καπ που πραγματοποιήθηκε στην Τζέντα, κόντρα στη Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο με σκόρερ τον Ρονάλντο.

Στο “King Abdullah Sports City” η Γιουβέντους ήταν ανώτερη από τη Μίλαν και πήρε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς κόντρα στη Μίλαν, η οποία πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, πρώτη απείλησε η Γιουβέντους με το σουτ του Κανσέλο στο 17′, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Μίλαν απάντησε με το σουτ του Καστιγιέχο, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 43′ ο Ρονάλντο με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν άγγιξε το 0-1 με την βολίδα του Κουτρόνε να σταματά στο δοκάρι του Στσέσνι, με την Γιουβέντους τελικά να ανοίγει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Ρονάλντο στο 61΄.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς (65′ Τζαν), Μπεντανκούρ (86′ Μπερναρντέσκι), Ματουιντί, Ντόουγκλας Κόστα (89′ Κεντίρα), Ρονάλντο, Ντιμπάλα

 
ΜΙΛΑΝ: Τζ.Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Πακετά (71′ Μπορίνι), Καστιγέχο (71′ Ιγκουαΐν) , Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε (79′ Κόντι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς