18.2 C
Athens

Κολομβιανή σταρ δημοσιοποιεί φωτογραφίες της κακοποίησής της (pics)

Η Κολομβιανή Estefania Pereira προκάλεσε σοκ στους followers της στο Instagram όταν μοιράστηκε φωτογραφίες που δείχνουν την σωματική της κακοποίηση

Η 27χρονη Estefania Pereira δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που δείχνουν την σωματική της κακοποίηση. Υπαίτιος ήταν ένας βίαιος πρώην της Κολομβιανής, ο οποίος την κακοποιούσε επί δύο χρόνια.

Η Estefania Pereira πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει τις εικόνες που δείχνουν το κορμί της γεμάτο με μελανιές και εκδορές για να προειδοποιήσει άλλες γυναίκες. Στόχος της ήταν να ενθαρρύνει τα θύματα κακοποίησης να μην ανέχονται τη βία στη ζωή τους.

Τα δύο χρόνια που υπέμενε την κακοποίηση, η νεαρή γυναίκα έγραψε ότι ήταν «η πιο θλιβερή περίοδος της ζωής της». Η 27χρονη έγραψε: «Μπορώ να ανεβάσω αυτές τις φωτογραφίες σήμερα επειδή έχω αρχίσει να νιώθω υγιής, η καρδιά μου έχει γιατρευτεί και νιώθω πλέον καλά».

Η Estefania Pereira ανέφερε ότι η κακοποίηση που δεχόταν από τον πρώην της ξεκίνησε με τη χρήση ψυχολογικής βίας, την οποία ανεχόταν για ένα μεγάλο διάστημα. Στη συνέχεια η βία έγινε σωματική και μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα στις παραπάνω εικόνες.

Η Κολομβιανή σταρ, που πλέον ζει στη Φλόριντα, δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του βίαιου πρώην ούτε και το διάστημα που βρίσκονταν σε σχέση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς