18.8 C
Athens

Υπέβαλε παραίτηση η Παπακώστα λόγω απειλών – Δεν έγινε δεκτή

Δήλωσε ότι επιθυμεί να παραιτηθεί μετά τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή της καθώς και για το γεγονός ότι γράφονται διάφορα περί «ανταλλαγμάτων»

Την παραίτησή της υπέβαλε πριν από δύο ημέρες η Κατερίνα Παπακώστα στον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο ο πρωθυπουργός δεν την έκανε δεκτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και είπε πως επιθυμεί να παραιτηθεί μετά τις απειλές που υποστηρίζει πως έχει δεχθεί, επειδή θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ότι έκανε συναλλαγή ανταλλάσσοντας την ψήφο της υπέρ της Συμφωνίας.

Το πιθανότερα, πάντως, είναι ότι πρόκειται για ένα επικοινωνιακό σόου της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, καθώς αν κάποιος θέλει πραγματικά να φύγει, φεύγει.

Η ίδια η κ. Παπακώστα είχε καταγγείλλει ότι δέχεται απειλητικές φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια γυναικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της είχαν αποσταλεί φωτογραφίες όπου παρουσιαζόταν η ίδια χτυπημένη άσχημα στο πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Παπακώστα, όσο ήταν βουλευτής ΝΔ, βρισκόταν σε άλλη γραμμή για το Μακεδονικό.

Προς το παρόν έχει ανοίξει τα χαρτιά της μόνο σε ό,τι αφορά την ψήφο εμπιστοσύνης, το πιθανότερο όμως είναι να ψηφίσει θετικά και για την Συμφωνία των Πρεσπών, ιδιαίτερα αν το Ποτάμι αποφασίσει να καταψηφίσει ή να απέχει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς