20.6 C
Athens

Οι Πολωνοί στέλνουν στον ΠΑΟΚ τον Σβιντέρσκι (pic, vids)

Στο πρόσωπο του Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκει τον διάδοχο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Πολωνοί

Σε ενίσχυση με φόντο το… μέλλον προχωρά ο ΠΑΟΚ.

Μέσα της Πολωνίας φέρνουν στην επιφάνεια «κρούση» του «Δικέφαλου του Βορρά» στη Γιαγκελόνια για τον 22χρονο επιθετικό, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Μάλιστα, αναφέρεται πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, καθώς το συμβόλαιό του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η ομάδα του δε θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο. Επιπλέον και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Τελευταίες πληροφορίες από την Πολωνία αναφέρουν πως την Τετάρτη θα πάρει το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πολωνός στράικερ που βρίσκεται στη Γιαγκελόνια από το 2014 είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και έχει μεγάλη προοπτική να εξελιχθεί σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή.

Να τονιστεί πως, μεταξύ άλλων, οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχοντας αποκτήσει από τη Λέγκια τον Πρίγιοβιτς βγήκε κατά πολύ κερδισμένος, με αποτέλεσμα να έχει συνεχώς το βλέμμα του στραμμένο σε αυτή την αγορά.

Το αγωνιστικό του προφίλ

Ο ύψους 1,84 επιθετικός που την εφετινή σεζόν σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει καταγράψει οκτώ γκολ και τρεις ασίστ είναι ένας σύγχρονος αριστεροπόδαρος και αρκετά… ευέλικτος επιθετικός.

Προσφέρει αγωνιστικά και μέσα και έξω από το «κουτί», ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Ουσιαστικά, διαφέρει αρκετά από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ ο ΠΑΟΚ φέρεται αυτή τη φορά να επεδίωκε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι λιγότερο έμπειρος αλλά θα έχει μεγάλη μεταπωλητική αξία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς