20.9 C
Athens

Η βίλα του «Βασιλιά του Instagram» είναι διαθέσιμη για ενοικίαση! (pics)

Η πολυτελής βίλα, που έμενε ο «Βασιλιάς του Instagram»,Dan Bilzerian, βρίσκεται στο Λος Άντζελες και το ενοίκιο της αγγίζει τα 30.000 ευρώ το μήνα

Ο 38χρονος επαγγελματίας παίκτης πόκερ, Dan Bilzerian, με περιουσία που αγγίζει τα 150 εκατομμύρια δολάρια, έχει βάλει το παλιό του σπίτι στο Λος Άντζελες προς ενοικίαση.

Ο «Βασιλιάς του Instagram» μετακόμισε και πλέον μένει σε μια τεράστια έπαυλη, αξίας 62 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Bel Air του Λος Άντζελες. Ο Bilzerian έχει συσσωρεύσει τα πλούτη του μέσα από ένα αποταμιευτικό λογαριασμό, που δημιούργησε ο πατέρας του, και φυσικά από τον τζόγο. Ο 38χρονος συμμετέχει σε παιχνίδια πόκερ υψηλού ρίσκου και συνήθως τον συνοδεύουν γυναίκες με μπικίνι, φέρει μαζί του όπλα και οδηγεί πανάκριβα αυτοκίνητα.

Γνωστός και ως «Βασιλιάς του Instagram» με 25,7 εκατομμύρια followers στο Instagram, τους οποίους προσέλκυσε με τις φωτογραφίες που δείχνει την υπερπολυτελή ζωή του. Στο παρελθόν ο Bilzerian έχει δεχτεί μήνυση από μια γυναίκα την οποία τραυμάτισε στο πόδι, όταν την πέταξε γυμνή από την οροφή της βίλας του μέσα στην πισίνα!

Η βίλα και πρώην σπίτι του 38χρονου είναι συνολικά περίπου 465 τ.μ. και περιλαμβάνει ένα μεγάλο γήπεδο, δύο γκαράζ και άφθονο χώρο για μια συλλογή αυτοκινήτων. Το σπίτι περιστοιχίζεται από γυάλινους τοίχους, έχει τρεις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει φυσικά πισίνα, η οποία έχει θέα όλο το Λος Άντζελες. Το ενοίκιο της έπαυλης αγγίζει τα 30.000 ευρώ το μήνα και είναι διαθέσιμο!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς