24.3 C
Athens

Τρεις άνδρες έστησαν όργιο στο μετρό του Λονδίνου! (pics)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Sun, οι τρεις άνδρες προχώρησαν σε ερωτικές πράξεις μέσα στο βαγόνι του μετρό αγνοώντας τους συνεπιβάτες τους!

Ένας 35χρονος άνδρας και ο 24χρονος εραστής του και ένας… γκεστ σταρ έστησαν όργιο μέσα στο μετρό του Λονδίνου, τον Φεβρουάριο του 2018! Μάλιστα το έκαναν μπροστά στα μάτια των έκπληκτων υπόλοιπων επιβατών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Sun, ο 24χρονος Nicholas Mullan και ο 35χρονος George Mason, αργά το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου του 2018, προχώρησαν μαζί με ένα ακόμα άτομο, που δεν κατονομάζεται, σε ερωτικές πράξεις μέσα σε ένα… βαγόνι του μετρό!

Κατά τη διάρκεια του οργίου και αγνοώντας την ύπαρξη λοιπών επιβατών στο βαγόνι, οι τρεις άνδρες προχώρησαν, σύμφωνα με τη δικογραφία, σε συνουσία με διείσδυση, πεολειχία και αυνανισμό στη διαδρομή μεταξύ των σταθμών Leicester Square και London Waterloo.

Έπειτα ο ένας από τους τρεις μοιράστηκε το σχετικό βίντεο στο ίντερνετ, σε site γνωριμιών για ομοφυλόφιλους. Εικάζει κανείς ότι το δημοσιοποίησε για να υπερηφανευτεί για το κατόρθωμά του.

Ένας από τους χρήστες της ιστοσελίδας γνωριμιών ενοχλήθηκε από το θράσος του άνδρα. Αποφάσισε λοιπόν να καταγγείλει το συγκεκριμένο άτομο στις Αρχές.

Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών του βίντεο εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και ομολόγησε την ενοχή του για την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς. Η ποινή που θα επιβληθεί στους νεαρούς άνδρες θα ανακοινωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Στο μεταξύ δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν συνεχίζονται οι έρευνες από τις αρχές για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του τρίτου άνδρα που συμμετείχε στο όργιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς