22.2 C
Athens

Καμία οικονομική βλάβη σύμφωνα με Καρυπίδη

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε ότι δεν προκύπτει η παραμικρή οικονομική βλάβη, από τις εκποιήσεις που θα κάνει η τράπεζα σε ακίνητα του

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, απάντησε στα δημοσιεύματα, όσον αφορά την ακίνητη περιουσία του και τις εκποιήσεις που θα γίνουν από τις τράπεζες, ξεκαθαρίζοντας ότι η εν λόγω κατάσταση, δεν ζημιώνει οικονομικά την οικογένεια του και τον ίδιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr: «Με βασικό µέτοχο τον Θεόδωρο Καρυπίδη, η Αφοί Καρυπίδη υπήρξε µία από τις ισχυρότερες αλυσίδες σούπερ µάρκετ της Βόρειας Ελλάδα, διαθέτοντας, στην περίοδο της ακµής της, 139 καταστήµατα σε Ηπειρο, Μακεδονία και Θεσσαλία, ενώ τον Μάρτιο του 2014 είχε προχωρήσει στην εξαγορά της Αρβανιτίδης.

Η οικονοµική κρίση, όµως, συρρίκνωσε τα µεγέθη της εταιρείας, η οποία δεν ήταν σε θέση να εξυπηρετήσει έγκαιρα τις υποχρεώσεις της, προχωρώντας στη διακοπή λειτουργίας των καταστηµάτων της.

Ως εκ τούτου, στις 16 Ιανουαρίου η Alpha Βank έχει προγραµµατίσει να εκποιήσει, µε τιµή πρώτης προσφοράς τα 900.000 ευρώ, δύο βιομηχανικά κτίρια της Αφοί Καρυπίδη -ανήκαν στην Αρβανιτίδηςπου βρίσκονται σε έκταση παράλληλα µε τον άξονα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών.

Τα εν λόγω κτίρια χρησιµοποιούνταν για τη στέγαση γραφειακών και αποθηκευτικών χώρων της γνωστής αλυσίδας σούπερ µάρκετ».

Ωστόσο από την πλευρά του ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε πως δεν προκύπτει καμιά ζημιά για τον ίδιο, σημειώνοντας στο dikisports.blogspot.com: «Το θέμα είναι γνωστό εδώ και καιρό. Δεν μου προκαλεί κάποια επιχειρηματική ζημία γιατί αφορά ακίνητα που μεταβιβάστηκαν σε μένα από τα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης.

Τα ακίνητα αυτά πλέον δεν έχουν το παραμικρό επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Άρα δεν προκύπτει οποιαδήποτε οικονομική βλάβη για μένα και την οικογένειά μου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς