15.7 C
Athens

Η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε τον σύντροφό της για βιασμό (vid,pics)

Ο γνωστός επιχειρηματίας απάντησε με επιστολή στο gossiptv: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου»

Η Ρία Αντωνίου, πασίγνωστο μοντέλο, κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία, Χρήστο Ψωμόπουλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το μοντέλο το πρωί της Δευτέρας, πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής για να καταθέσει μήνυση και αγωγή για βιασμό από τον σύντροφό της.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα περιοδικά lifestyle σχετικά με τον δεσμό του την Άννα Βίσση. Ο επιχειρηματίας αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ, αλλά φαίνεται να απέφυγε τη σύλληψη αφού έληξε το αυτόφωρο.

Η αστυνομία εξετάζει την καταγγελία της ξανθιάς καλλονής με πολύ προσοχή και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τις οποίες ζήτησε η ίδια.

Η 30χρονη γυναίκα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έφερε σημάδια στο σώμα της, τα οποία αποτελούν ενδείξεις της καταγγελίας της. Στο μεταξύ θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία εις βάρος του επιχειρηματία τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η Ρία Αντωνίου κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας του περασμένου Σαββάτου, ο σύντροφός της προσπάθησε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε. Το πρωί της Κυριακής υπήρξε ένας έντονος καβγάς μεταξύ τους και το μοντέλο ζήτησε από τον Ψωμόπουλο να χωρίσουν. Τότε προσπάθησε ο σύντροφος του μοντέλου να την βιάσει, αλλά και πάλι αυτή αντιστάθηκε.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος, που κατηγορείται για τον βιασμό του μοντέλου, απάντησε με μία επιστολή. Αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει ότι έκπληκτος έμαθε για τις κατηγορίες.

Στην επιστολή του στο gossiptv αναφέρει: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δεν θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς